OM

Ljusdals Bryggeri startades på hösten 2014 då bolaget grundades och ett beslut togs på att starta ett lokalt bryggeri i Ljusdal. I augusti 2015 flyttade bryggeriet in i de nuvarande lokalerna i de gamla lokstallarna centralt i Ljusdal där bryggeriet nu bedriver sin produktion. Den första batchen av hantverksöl från Ljusdals Bryggeri lämnade bryggeriet i november 2015.

Vi ska med stolthet producera hantverksmässigt producerad öl av hög kvalitet tillverkat utifrån ett sunt miljötänk. Läs mer om våra mål, våra visioner och vårt sätt att tänka i vårt ”Manifest”.

1956 stängde ”Ljusdals Nya Ångbryggeri Aktiebolag” sin verksamhet och nu 60 år senare gör vi det möjligt för Ljusdalsbor, Hälsingar och resten av Sverige av att få njuta av öl producerad i vår hembygd Ljusdal.

Ljusdals Bryggeri drivs och ägs av Per Löfgren som tidigare drivit företag inom IT-sektorn med både butik och service till företag och privatpersoner. Per driver också ett litet bokförlag tillsammans med sin hustru. Per är en entreprenör som alltid är sugen på nya utmaningar och som drömt om att förverkliga sina planer på ett eget bryggeri sedan snart 20 år.

 

Vill du kontakta oss så skicka ett mail på info@ljusdalsbryggeri.se